Matrasje, wiegmatras, ledikant matras, kindermatras, boxmatrasMatrasje, wiegmatras, ledikant matras, kindermatras, boxmatras

Matras Keuzehulp

Koudschuim matras
Koudschuim is het hightech schuim van dit moment. Koudschuim is een polyurethaanschuim en heeft geweldige eigenschappen, zeker voor matrassen. Koudschuim heeft een open celstructuur, door deze structuur ventileer het materiaal zeer goed en neemt goed vocht op. Door deze open celstructuur voelt een koudschuim-matras niet warm aan. Kuilvorming bij koudschuim matrassen komt niet voor. Het materiaal heeft een hoog comfort, een bijzonder lange levensduur en hebben een hoog corrigerend vermogen. Een matras van koudschuim biedt de beste progressieve tegendruk.

Polyether matras
Polyether is een zogenaamd ouderwets schuim met beperkte veerkracht. Polyether heeft een gesloten celstructuur waardoor het beperkt vocht opneemt en relatief warm aanvoelt. Het polyether schuim kan gemaakt worden met veel of juist weinig lucht. Dat wordt aangegeven door middel van het soortelijk gewicht (SG). Een polyether matras met een SG20 heeft schuim dat 20kg per kubieke meter weegt. Het is een erg zacht matras. Een matras van SG40 is harder, maar ook duurzamer. Onafhankelijk van het soortelijk gewicht kan polyether schuim ook wat stugger of wat soepeler gefabriceerd worden.

Matras met pocketvering
De goede ventilatie is een groot voordeel van het pocketmatras. Omdat een pocketmatras veel open ruimtes rondom de pockets heeft kan warme lucht eenvoudig door het matras heen verdwijnen. Een pocketmatras is dus uiterst geschikt voor mensen die veel zweten en het erg snel warm hebben.

Hoe zit een pocket matras in elkaar?

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-5359443
Veel gestelde vragen ›
Over Matrasje.be ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: