Matrasje, wiegmatras, ledikant matras, kindermatras, boxmatrasMatrasje, wiegmatras, ledikant matras, kindermatras, boxmatras

Neem contact op met Matrasje .be

Matrasje .be is de specialistische webwinkel en babysuperstore voor matrasjes in België en Nederland.  Wij proberen u op een duidelijke en overzichtelijke wijze advies te geven voor de aanschaf van een babymatras of kindermatras. Mocht u onverhoopt een fout optreden met een door u besteld matrasje kan dit, wanneer het ongebruikt is en in de originele verpakking wordt aangereikt, geretourneerd worden naar Matrasje .be. Vanzelfsprekend beschikt Matrasje .be over het meest uitgebreide assortiment boxmatrassen, wiegmatrasjes, kindermatrasjes en wiegmatrassen. Naast dit uitgebreide assortiment biedt matrasje.be alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Contact opnemen met Matrasje .be

Mocht u contact willen opnemen met matrasje.be dat kan dat op de volgende manieren:

Per e-mail: verkoop@babysupershop.eu (eventueel onder vermelding van uw ordernummer).

Wanneer een door u aangekocht matrasje gebreken vertoont, kunt u dit per e-mail melden aan service@babysupershop.eu, onder vermelding van uw ordernummer. Wij verzoeken u hierbij foto's van gebreken aan het matras ter begeleiding mee te zenden.

Telefonisch: 0031-13-5359443. We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

Een brief naar Matrasje.be kan gericht worden aan: Afdeling Klantenservice Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg

 

Overige gegevens van Matrasje .be

Bankrekening 1705.12.835  

Matrasje.be is een van de handelsnamen van Babysupershop BV. Babysupershop BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54983665.

Het BTW nummer van Babysupershop BV is NL820318401B01 .

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-5359443
Veel gestelde vragen ›
Over Matrasje.be ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: