Matrasje, wiegmatras, ledikant matras, kindermatras, boxmatrasMatrasje, wiegmatras, ledikant matras, kindermatras, boxmatras

Verzending door Matrasje .be

 
Matrasje .be is de online matrasjes webwinkel van België en Nederland. Matrasje .be biedt dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment matrasjes biedt Matrasje.be alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. 


Uw matrasje wordt door GLS of TNT bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt u Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen wordt Eur.2,50 in rekening gebracht. Voor een bestelling wordt slechts een keer verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aantal items in een bestelling.

 

Track & Traceer uw pakket op Matrasje .be


Als u 36-uur na bestelling op onze hompage in de linker kolom onderaan uw postcode en ordernummer invult kom u op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

Overslag
Het door u bestelde matrasje is door GLS voor de eerste keer gescand.

Aankomst
Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.

Bestel
De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen

Aflevering
De chauffeur heeft de bestelling met het matrasje gescand voor aflevering. De naam van de persoon welke het matrasje in ontvangst neemt en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.

Terug uit bestelling
Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.

N. in bestelling
Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.


Retourneren van een matrasje naar Babysupershop.eu


Heeft u zich bedacht. Matrasje .be biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte matrasjes, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Babysupershop gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

In de zomervakantie periode kan de serviceprocedure vertraging oplopen.
Ons adres is: Babysupershop.eu, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Een matrasje dat door u retourgezonden wordt dient, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

Retourformulier

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-5359443
Veel gestelde vragen ›
Over Matrasje.be ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: